Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Gutuile se curata de coaja si se dau pe razatoare se stropesc cu zeama de lamaie sa nu isi schimbe culoarea,
Separat se pune pe foc intr-o cratita mai mare si mai adanca, zaharul cu apa se pun pe foc, pentru a se topi zaharul.
Cand acesta este topit se adauga si gutuile rase si se lasa sa scada. Am adaugat si doua batoane de scortisoara, eu am lasat aproximativ o ora. Se va verifica daca este legata bine dulceata, dupa care daca are concentratia necesara se ia de pe foc si se vor umple borcanele.
Din aceasta compozitie mie mi-au iesit 5 borcane a 300 grame.
Pofta Buna.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult